مذاکره با آمریکا باید بر اساس شفافیت و احترام متقابل باشد
آخرین اخبار:

مذاکره با آمریکا باید بر اساس شفافیت و احترام متقابل باشد

کد خبر:۱۲۴۷۵۵۲
کد ویدیو

ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌و‌گو با SNNTV:

🔸ما باید مفهوم مذاکره را برای افکار عمومی تبیین کنیم من فکر نمیکنم کسی در کشور مخالف مذاکره باشد. در مذاکره طرفین ملاحظات خود را مطرح می‌کنند و شاید در نقطه‌ای به توافق رسیدند و شاید نرسیدند.

🔸 آنچه الان مطرح است، توافق از پیش طراحی شده منویات و خواسته‌های ترامپ است و آنها می‌خواهند ایران بر روی میز مذاکره حاضر شود و آن توافق تنظیم شده را امضا کند که اسم آن را باید حضور برای تسلیم یا امضای تسلیم‌نامه گذاشت.

🔸این ادبیات و تهدیدات در شان جمهوری اسلامی ایران نیست و آمریکایی‌ها باید بدانند که خودشان در سراشیبی هستند و خودشان در داخل و محیط بین‌الملل مشکل دارند.

🔸در مسئله هسته‌ای آنچه که باید مورد توجه قرار بگیرد مواضع رسمی است که در کلام مقام معظم رهبری وجود داشته است.

🔸مذاکره باید با رعایت اصول منافع ملی و بر اساس شفافیت و احترام متقابل باشد و در غیر این صورت، مذاکره با آمریکا به‌هیچ‌وجه قابل قبول نخواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار